ZW@PP
Een medische app voor zwanger vrouwen

Waar doe ik goed aan? Wat gebeurt er in mijn lichaam? Wat moet ik nu precies doen?

Misschien ben je al eerder zwanger geweest of is het de eerste keer. Een zwangerschap is altijd een bijzondere tijd. Een tijd van blijdschap, veel emoties en heel veel vragen. Gelukkig is er Zw@pp!

Je wilt graag goed voor jezelf en je kindje zorgen. Zw@pp gaat je daarbij helpen!

Zw@pp is ontwikkeld door een team van verloskundigen, verpleegkundigen, gynaecologen, kraamzorg- en JGZ-medewerkers. Het is een gratis medische app voor zwangere vrouwen en jonge ouders. Zw@pp ondersteunt jou tijdens je zwangerschap en heeft geen commercieel doel. De app geeft je deskundige informatie en adviezen op het juiste moment van de zwangerschap en passend bij jouw situatie. Vanaf de positieve zwangerschapstest tot en met de eerste weken met je baby. Ook kun je leuke dingen doen met de app, zoals het opnemen van de harttonen van je baby en het bijhouden van een dagboek. Klik op de video voor meer informatie over Zw@pp of download de app gelijk via Google Play of de App Store.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
Ik Accepteer

Marjo van Hoogstraten

Verloskundige

“Een zwangerschap is een bijzondere tijd. Een tijd van blijdschap, emoties en veel vragen. Gelukkig is er Zw@pp! Dit is een gratis app voor zwangere vrouwen en jonge ouders. De app geeft betrouwbare informatie op het juiste moment en passend bij jouw situatie.”

VCN spreekuur
Toch nog vragen over Zw@pp? Bel ons dan via Verloskundig Centrum Nijmegen.