Coöperatie Verloskundigen Nijmegen (CVN)

Verloskundigen praktijken in de regio Nijmegen, verenigd in de Coöperatieve Verloskundigen Nijmegen (CVN), werken proactief aan verloskundige innovaties voor de geboortezorg. Zij staan voor kwalitatief goede en doelmatige zorg dicht bij de cliënt, waarbij de cliënt centraal staat. Verloskundige zorg waar het kan en specialistische zorg waar het moet, op een veilige en persoonlijke manier.

De meeste onderzoeken vinden plaats in de praktijk van de verloskundige. Maar voor sommige diagnostiek zal jouw verloskundige, huisarts of gynaecoloog je doorverwijzen naar het Vrouwen Centrum Nijmegen. Door gezamenlijk onderzoeken aan te bieden kunnen zij de kwaliteit op hoog niveau houden en investeren in kwaliteit en professionaliteit.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
Ik Accepteer
  • 024-2200122

  • info@verloskundigcentrumnijmegen.nl

De CVN werken ook mee aan onderzoeken en bieden scholing aan verloskundigen en studenten in opleiding.

Zij hebben een samenwerking met verschillende organisaties binnen de geboortezorg in Nijmegen. Deze verschillende organisaties werken samen om te zorgen dat de zwangerschap en bevalling op een veilige en gezonde manier verlopen. Ook de zorg voor jouw baby is in goede handen bij de organisaties van het verloskundig samenwerkingsverband VSV SAMEN regio Nijmegen.

De coöperatieleden zijn gezamenlijk eigenaar van de CVN en vertegenwoordigd in een algemeen bestuur en dagelijks bestuur. Zij hebben een directie aangesteld welke aansturing geeft aan de verschillende bedrijven.

Janneke Croonen
Algemeen directeur

Mariska Jansen
Dagelijks bestuur CVN

Miranda de Jong
Bedrijfskundig directeur

Mieke van Haren
Dagelijks bestuur CVN