Project Description

KINDERWENS
Wat moet je doen, of juist laten, om in verwachting te raken?

Tijdens ons kinderwensspreekuur krijgt u informatie en advies

De periode vlak vóór de bevruchting en de eerste maanden van de zwangerschap zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de baby. Het is dus verstandig om vooraf al bij mogelijke risico’s stil te staan. Wat moet je doen, of juist laten, om zo gezond mogelijk in verwachting te raken?

Tijdens ons kinderwensspreekuur krijgt u informatie en advies. Bijvoorbeeld over het stoppen met anticonceptie, vruchtbaarheid en het slikken van foliumzuur. Over gezonde voeding, roken, alcohol en medicijngebruik. Er wordt nagegaan of er misschien bepaalde ziekten voorkomen in de familie. Soms is het verstandig om al voordat u zwanger bent bepaalde onderzoeken te doen, of maatregelen te nemen.

Kinderwensspreekuur is bedoeld voor vrouwen én mannen. De gezondheid en leefstijl van beiden zijn namelijk van invloed op een gezonde zwangerschap.
Bekijk ook de website van strakszwangerworden.nl

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar worden de kosten (deels) vergoed, informeer hiernaar bij uw ziektekostenverzekeraar.

DOOR MARLOES

Verloskundige

“Om je te helpen, bieden verloskundigenpraktijken in Nijmegen e.o. voorlichtingen en workshops aan over de zwangerschap, de bevalling, het geven van borstvoeding en de periode na je bevalling. “

Kinderwensspreekuur
U kunt bij een verloskundigenpraktijk in uw regio een afspraak maken.

Aangesloten praktijken