INFORMATIE & ADVIES TIJDENS ONS KINDERWENS SPREEKUUR

Een gezonde leefstijl is van groot belang voor een goede ontwikkeling van de baby. Daarom is het verstandig om juist in de maanden voordat je zwanger wilt worden op een kinderspreekuur te komen. Wij bespreken dan wat je kunt doen (of juist laten) om gezond in verwachting te raken.

Tijdens ons kinderwensspreekuur krijg je gerichte informatie die op jouw (jullie) persoonlijke situatie van toepassing is. Op zwangerwijzer.nl staat een handige zwangerwijzer waarmee je kunt testen of er risico’s zijn voor de zwangerschap en je baby. Deze test duurt ongeveer 15 minuten. Aan het einde krijg je een overzicht van alle antwoorden, deze kun je meenemen naar Verloskundig Centrum Nijmegen.

Het kinderspreekuur is er niet alleen voor vrouwen, ook mannen zijn van harte welkom! Het is immers belangrijk dat beide ouders er een gezonde levenstijl op na houden voor een goede start voor jullie kindje.

Bekijk ook eens de website van strakszwangerworden.nl voor meer informatie.

Informeer voor vergoedingen bij je eigen zorgverzekeraar.

Marloes Deunk

Verloskundige

“Om je te helpen, bieden verloskundigenpraktijken in Nijmegen e.o. voorlichtingen en workshops aan over de zwangerschap, de bevalling, het geven van borstvoeding en de periode na je bevalling. “

Kinderwensspreekuur
Je kunt bij een verloskundigenpraktijk in jouw regio een afspraak maken.